foto home1

logoAfscheid nemen van het leven is één van de moeilijkste opdrachten die er zijn. Wie weet dat hij binnenkort zal sterven, maakt die laatste tijd het liefst zo mooi mogelijk. Dat kan thuis of in ons hospice, omringd door behulpzame zorgverleners.

Thuis is voor veel mensen de meest comfortabele plek om de laatste fase van het leven door te brengen. Dit kan in deze moeilijke en emotionele periode erg zwaar zijn. Als u het niet redt met alleen thuiszorg en de inzet van familie, vrienden en buren, dan ondersteunen onze, speciaal hiervoor opgeleide, zorgvrijwilligers u en uw mantelzorger graag waar dat nodig is. Dat kan zijn in de vorm van het doen van een boodschap, het spelen van een spelletje, het ontvangen van gasten, het ondersteunen van professionele hulpverleners en het ontlasten van de mantelzorgers zodat zij even tijd voor zichzelf hebben. Een luisterend oor bieden of nachtelijke waakdiensten behoren ook tot de mogelijkheden. 

Kijk voor meer informatie op www.acanthiszorg.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt ook contact opnemen met één van onze coördinatoren voor Zuid West Drenthe 06-53316283