foto7

Er zijn vier ruime gastenkamers. Deze zijn zeer volledig ingericht (o.a. TV) en voorzien van een eigen toilet en badkamer. Ook heeft elke kamer een eigen buitenterras met tuinmeubilair. Voor vrienden en familie is er in het huis een apart toilet, een familiekamer en een logeerkamer. De woonkamer en de prachtige ronde patio zorgen voor een huiselijke, gemoedelijke sfeer in het hospice. Ook is er een compleet uitgeruste keuken waar u te allen tijde gebruik van kunt maken. Er staat altijd koffie en thee met wat lekkers klaar voor u. Bezoekers van gasten kunnen in overleg met de kookvrijwilligers en tegen een reële vergoeding mee-eten.

De was
Wij zorgen voor schoon linnengoed. Persoonlijke was zoals kleding wordt in principe niet door ons gedaan. Mocht dit tot grote problemen leiden dan kan, tegen een reële vergoeding, deze was ook door ons worden verzorgd.

Roken
Op de gastenkamers mag niet gerookt worden. Wel is er de mogelijkheid om buiten op het terras te roken of onder de overkapping achter de hospice.